Χρήσιμες Πληροφορίες

Τρόποι Παραγγελίας
Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους:
  1. Μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας www.filindra.gr
  2. Τηλεφωνικά στο 210-4122744 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
Τρόπος Πληρωμής
Για όλες τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να πληρώσετε:
(α) είτε μέσω κάρτας (χρεωστική ή πιστωτική) κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας,
(β) είτε με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Η παραγγελία σας, αποστέλλεται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier (Γενική Ταχυδρομική) και εσείς πληρώνεται το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

Το μεταφορικό κόστος είναι στα 4,00 euro, ανά αποστολή.
Επιστροφές Ειδών
Μπορείτε μέσα στο διάστημα των 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να πραγματοποιήσετε αλλαγές μερικών ή όλων των ειδών που παραγγείλατε, εφόσον αυτά δεν σας καλύπτουν. Τα επιστρεφόμενα προς αλλαγή είδη θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή μαζί με τα είδη προς επιστροφή του εντύπου ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ που σας βρίσκεται εντός της συσκευασίας της παραγγελίας σας. Μέσα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγές μερικών ή όλων των ειδών , εφόσον αυτά δεν σας καλύπτουν.Επιστροφές προϊόντων δε γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα επιστροφής και μετά το πέρας των 15 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απο όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, παρούσα φόρμα επιστροφής)

Έχοντας συμπληρώσει την ως άνω αναφερόμενη φόρμα επιστροφής, συσκευάζεται τα είδη προς αλλαγή εσωκλείοντας και το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης που λάβατε με την παραγγελία σας. Στη συνέχεια αποστέλλεται το δέμα στα κάτωθι στοιχεία παραλήπτη: «ΦΙΛΗΝΤΡΑ-ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 1, 18535, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 2104122744» με τη Γενική Ταχυδρομική σημειώνοντας χρέωση παραλήπτη στο αντίστοιχο συνοδευτικό μεταφοράς που θα σας δώσει η Γενική Ταχυδρομική.

Σημειώστε πως κατά την αποστολή από εμάς της νέας παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε το ποσό των 6,00 (έξι) euro (περιλαμβάνονται 3,00 euro για τα έξοδα επιστροφής καθώς και 3,00 euro για τα έξοδα αποστολής των αλλαγών σας).