Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να παραγγείλετε τα είδη μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:
  1. Μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας www.filindra.gr
  2. Τηλεφωνικά στο 210-4122744 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες (Δευτέρα, Τετάρτη, 08:30-15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:30 με 14:30 & 17:00 με 20:30, και Σάββατο 09:00-14:30)
  3. Μέσω fax στο 210-4113246, συμπληρώνοντας το όνομά σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  4. Από το κατάστημά μας τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Το κατάστημά μας βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και στη διεύθυνση Αγ. Σπυρίδωνος 1 (Τ.Κ. 185 35).
 
Τρόπος Πληρωμής
Για όλες τις παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της αντικαταβολής. Η παραγγελία σας, αποστέλλεται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier (Γενική Ταχυδρομική) και εσείς πληρώνεται το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.
Για παραγγελίες αξίας μέχρι 60,00 euro, το κόστος αντικαταβολής είναι στα 6,00 euro, ανά αποστολή, ενώ για παραγγελίες άνω των 60,00 euro δεν χρεώνεστε κανένα έξοδο.
 
Επιστροφές Ειδών
Μπορείτε μέσα στο διάστημα των 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να πραγματοποιήσετε αλλαγές μερικών ή όλων των ειδών που παραγγείλατε, εφόσον αυτά δεν σας καλύπτουν. Τα επιστρεφόμενα προς αλλαγή είδη θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (στο 210-4122744, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., περιγράφοντας το λόγο της αλλαγής καθώς και το είδος με το οποίο θα θέλατε να γίνει η αντικατάσταση των ειδών προς αλλαγή. Έπειτα συσκευάζεται τα είδη προς αλλαγή σε ένα κουτί εσωκλείοντας και ένα έγγραφο στο οποίο θα περιγράφεται τα είδη με τα οποία θα θέλατε να γίνει η αλλαγή, καθώς και τα στοιχεία σας.  Στη συνέχεια αποστέλλεται το δέμα με το πρακτορείο ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβεται την αρχική παραγγελία σας ή με τα ΕΛ.ΤΑ.
Τα στοιχεία παραλήπτη είναι τα κάτωθι: Πανουσόπουλος Ευάγγελος, Αγ. Σπυρίδωνος 1, 185-35, Πειραιάς, 210-4122744.
Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση όπου τα είδη τα οποία σας παραδόθηκαν δεν συμφωνούν με την παραγγελία σας ως προς τον κωδικό/περιγραφή ή/και προς το μέγεθος το οποίο ζητήσατε. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπό μας, αποστέλλετε τα προς αλλαγή είδη με το πρακτορείο ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) με το οποίο σας παραδόθηκε η παραγγελία, με χρέωση του παραλήπτη