ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ….από το 1936 δίπλα σας!

Η εταιρεία ΦΙΛΗΝΤΡΑ σας παρέχει υψηλής ποιότητας στολές Πολεμικού Ναυτικού εδώ και 80 χρόνια. Οι τιμές μας στις στολές Πολεμικού Ναυτικού είναι οι καλύτερες της αγοράς και πλέον διαθέτουμε υπέρ-σύγχρονο e-shop μέσα από το οποίο μπορείτε άνετα να περιηγηθείτε σε όλα μας τα είδη και διαλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος 1, 185 35 Πειραιάς Αττικής, παρέχουμε πλήρη ένδυση στις στολές Πολεμικού Ναυτικού και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά σε ό, τι χρειαστείτε.

To www.filindra.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για στολές Πολεμικού Ναυτικού, Λιμενικού Σώματος, καθώς και στολές Yaghting - Ένδυση και Υπόδηση. Διαθέτουμε Σακάκια και Battle Dresses, Πουκάμισα και Πουλόβερ, Παντελόνια και Φούστες, Πηλίκια και Είδη Πηλικίων, Επωμίδες Αξιωματικών, Διακριτικά Βαθμών Υπαξιωματικών, Μεταλλικά και Κεντητά Σήματα, Στολές και Είδη Επιχειρήσεων, Αδιάβροχα & Jacket, Υποδήματα & Άρβυλα, Αξεσουάρ Στολών καθώς και Στολές και Είδη Ναυτοδιόπων. 


Η εξέλιξη στις στολές Πολεμικού Ναυτικού


Υπάρχουν διάφορα είδη στις στολές Πολεμικού Ναυτικού που φοριούνται από τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού και αυτά ποικίλλουν ανάλογα με το είδος της ανάθεσης που έχουν αναλάβει. Παλαιότερα, οι στρατιώτες είχαν ένα είδος ενδυμασίας που φορούσαν μέρα νύχτα, αλλά αυτό έχει αλλάξει με τα χρόνια. Σήμερα, οι στολές που φοριούνται στην καθημερινότητα είναι διαφορετικές από αυτές που φοριούνται όταν πρόκειται για μάχη. Η αλλαγή στις στολές Πολεμικού Ναυτικού ήρθε ως αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης ότι οι απαιτήσεις των καθημερινών εργασιών ήταν διαφορετικές από εκείνες των μαχών. Η στολή μάχης θεωρήθηκε ογκώδης όταν οι στρατιώτες ήταν στις καθημερινές τους επιχειρήσεις. Η εξέλιξη των ειδών ένδυσης Πολεμικού Ναυτικού οδήγησε στην ανάπτυξη των διαφόρων τύπων των στολών που περιλαμβάνονται στο κατάστημά μας.


Ποιότητα και υλικά κατασκευής στις στολές Πολεμικού Ναυτικού ΦΙΛΗΝΤΡΑ


Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των υφασμάτων για τις στολές Πολεμικού Ναυτικού είναι στιβαρά και ανθεκτικά στις «ρυτίδες». Το βάρος αυτού του υλικού εξασφαλίζει ότι οι στολές είναι ανθεκτικές και η αντίσταση στις ρυτίδες χρησιμεύει στο καθημερινό σιδέρωμα. Οι τιμές μας είναι πολύ οικονομικές, αλλά η ποιότητα και η ανθεκτικότητα δεν θυσιάζεται. Όλες οι στολές Πολεμικού Ναυτικού δημιουργούνται προσεκτικά και σχολαστικά. Κάθε σχέδιο έχει ελεγχθεί για να εξασφαλιστεί ότι μπορεί να εξυπηρετεί το σκοπό του ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Για ευκολότερη πρόσβαση μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Τρόποι Παραγγελίας για τις Στολές Πολεμικού Ναυτικού


Μπορείτε να παραγγείλετε τα είδη μας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:
Μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας www.filindra.gr
Τηλεφωνικά στο 210-4122744 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες (Δευτέρα, Τετάρτη, 08:30-15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:30 με 14:30 & 17:00 με 20:30, και Σάββατο 09:00-14:30)
Μέσω fax στο 210-4113246, συμπληρώνοντας το όνομά σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Από το κατάστημά μας τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Το κατάστημά μας βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και στη διεύθυνση Αγ. Σπυρίδωνος 1 (Τ.Κ. 185 35).

Το κατάστημά μας τιμά τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού διαθέτοντας είδη απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Η ιστοσελίδα μας είναι πάντα ενημερωμένη για να σας εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή τον κατάλληλο ενδυματολογικό εξοπλισμό.