Άρβυλα Bates

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα σε κάθε κομμάτι των υποδημάτων: οι επιδόσεις, η αντοχή, και το σωστό ταίριασμα με το πόδι μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να τα υπολογίζετε τριπλά όσον αφορά στις μπότες. Τα πόδια μας μπορούν να υποστούν πολλές εμπειρίες που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως βάναυσες και βαδίζοντας να υποστούμε ποικίλους τραυματισμούς. Κατάλληλη υποστήριξη, τραχιά υλικά που αναπνέουν, και μια ανθεκτική σόλα μπορεί να είναι ουσιαστικής σημασίας για εσάς. Από το 1885, η εταιρεία Bates προσφέρει κορυφαία παροχή αυτού του είδους υποδημάτων για το ένστολο προσωπικό.

Δύο λόγια για την εταιρεία: ενώ ξεκίνησε αποκλειστικά ως κατασκευαστής υποδημάτων, στη δεκαετία του 1960 η Bates εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να ξεκινήσει τον εφοδιασμό παπουτσιών κατάλληλων για το Ναυτικό των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, Bates επεκτάθηκε και εξειδικευμένα για την παροχή των υποδημάτων υψηλής απόδοσης σε ένστολες υπηρεσίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 
Από τότε, έχουν γίνει πάρα πολλές πρόοδοι στην τεχνολογία τους και έχουν εξελιχθεί σταδιακά σε ένα παγκοσμίου φήμης ηγέτη της βιομηχανίας για όλους τους κλάδους στρατιωτικών υποδημάτων. Τα άρβυλα Bates πλέον κατασκευάζονται με νέα υφάσματα όπως το Gore-Tex που προσφέρει επαναστατικές δημιουργίες καινοτόμων σχεδίων που συνδυάζουν την αντοχή στο νερό και ταυτόχρονη αναπνοή του δέρματος. Νέες διαδικασίες παραγωγής δημιουργούν μπότες που μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο και να είναι σκληρότερες από ποτέ. 


Μπότες για στρατιωτικές και πολιτικές ένστολες υπηρεσίες, και όχι μόνο:


Τα Βates άρβυλα προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε για μεγάλες αποστάσεις σε ανώμαλο έδαφος και τη σταθερότητα της σταθερής αντιολισθητικής σόλας από καουτσούκ που είναι κατασκευασμένη για γρασίδι, άμμο, χώμα, πέτρες και πραγματικά οτιδήποτε άλλο συναντήσετε. Οι μπότες Bates είναι ποιοτικά άρβυλα μεγάλης αντοχής και κυριολεκτικά καθορίζουν τα πρότυπα για την άνεση, τις επιδόσεις και την αξιοπιστία σε συνθήκες υγρασίας. Επιπλέον, αναπνέουν χάρη στην Dri-lex επένδυση που διατηρεί το εσωτερικό του υποδήματος φρέσκο και άνετο, ακόμα και σε εξαιρετικά θερμές καιρικές συνθήκες προσφέροντας μαξιλαράκι αφαιρούμενο/ένθετο, για επιπλέον άνεση. ​​


Τα Βates άρβυλα είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και έχουν ωραίο σχεδιασμό. Μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν από όλους τους κλάδους των στρατιωτικών και μη στρατιωτικών αστυνομικών δυνάμεων. Το μοντέλο Zip 2261 φέρνει τη σύγχρονη στρατιωτική τεχνολογία στα πόδια σας! Πρόκειται για ελαφριές ομοιόμορφες μπότες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τακτικές επιχειρήσεις στρατιωτικής ή προσωπικής φύσεως. Το Tactical Sport Side Zip διαθέτει άνετο δέρμα, αφαιρούμενα μαξιλάρια-πάτους EVA, στήριξη καμάρας, ευελιξία, και πλευρική σταθερότητα. Παρέχουν επίσης τη μέγιστη slip-αντίσταση για γρήγορες στρατιωτικές επιχειρήσει, είναι εξοπλισμένες με ένα φερμουάρ στο πλάι για γρήγορο φόρεμα-βγάλσιμο και κλείσιμο Velcro στο επάνω μέρος του κολάρου που εξασφαλίσει το φερμουάρ. Είναι επίσης 30% ελαφρύτερο από τα αρχικά μοντέλα της Enforcer σειράς, με βάρος μόλις 1,3 κιλά. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ταχύτητα, αλλά μειώνει και την κόπωση.

Για τους πελάτες που απαιτούν το καλύτερο τόσο στην απόδοση και την ποιότητα. Με καινοτόμες τεχνολογίες και στρατηγικές σχεδιασμού πίσω από κάθε προϊόν, η Bates υπερηφανεύεται για τη μακροχρόνια ποιότητα, κορυφαία απόδοση και άνεση υψηλού επιπέδου. 

 

Αγοράστε το δικό σας ζευγάρι άρβυλα Βates σήμερα! Κάντε κλικ για να προσθέσετε ένα ζευγάρι στο καλάθι αγορών σας.