PENTAGON FLYING JACKET

 To Pentagon Flying Jacket είναι ένα άπο τα δημοφιλέστερα μπουφάν της Pentagon. Το συγκεκρίμενο μπουφάν είναι εύρεως διαδεδομένο και χρησιμοποιείται από πιλότους, στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας, λόγω τις τρομερής ποιότητας καθώς και βολικότητας που προσφέρει ως μπουφάν. Το εσωτερικό του Pentagon Flying Jacket είναι από Nylon με επένδυση από υαλομβάμβακα, καθιστώντας έτσι το μπουφάν να μπορεί να φορεθεί σε ανάλογες χαμηλές θερμοκρασίες. Το εξωτερικό του είναι 100% Nylon προστατεύοντας έτσι και όποιον το φοράει, από το κρύο και τους ανέμους. Το Pentagon Flying Jacket είναι ποιο προηγμένο από το ποηγούμενο μοντέλό της Pentagon και σχεδιαστικά καθώς προσφέρει μοναδικές καινοτομίες ως μπουφάν. Οι δύο μεγάλες τσέπες στη μέση και το τσεπάκι στο μπράτσο προσφέρουν έναν αρεστό και παράλληλα ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο σε όποιον το φοράει και ο αναδιπλώμενος γιακάς προστατεύει τον λαιμό από το κρύο. Με λάστιχο στα μανίκια και στη μέση καθιστά το Pentagon Flying Jacket ως ένα άνετο μπουφάν.

Pentagon Flying Jacket

 To Pentagon Flying Jacket είναι ένα άπο τα δημοφιλέστερα μπουφάν της Pentagon. Το συγκεκρίμενο μπουφάν είναι ευρέως διαδεδομένο και χρησιμοποιείται από πιλότους, στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας, λόγω της τρομερής ποιότητας καθώς και βολικότητας που προσφέρει ως μπουφάν. Το εσωτερικό του Pentagon Flying Jacket είναι από Nylon με επένδυση από υαλοβάμβακα, καθιστώντας έτσι το μπουφάν κατάλληλο να φορεθεί σε ανάλογες χαμηλές θερμοκρασίες. Το εξωτερικό του είναι 100% Nylon προστατεύοντας έτσι και όποιον το φοράει, από το κρύο και τους ανέμους. Το Pentagon Flying Jacket είναι πιο προηγμένο από το προηγούμενο μοντέλό της Pentagon και σχεδιαστικά, καθώς προσφέρει μοναδικές καινοτομίες ως μπουφάν. Οι δύο μεγάλες τσέπες στη μέση και το τσεπάκι στο μπράτσο προσφέρουν έναν αρεστό και παράλληλα ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο σε όποιον το φοράει και ο αναδιλωμένος γιακάς προστατεύει τον λαιμό από το κρύο. Με λάστιχο στα μανίκια και στη μέση καθιστά το Pentagon Flying Jacket ως ένα άνετο μπουφάν. Μεταλλικό φερμουάρ για ασφαλές κλείσιμο του μπουφάν στο μπροστινό μέρος καθώς και στην τσέπη του μπράτσου ενώ παράλληλα προσδίδει ένα ανάλογο κύρος και εμφάνιση στο μπουφάν.To Pentagon Flying Jacket έχει όλους τους προαναφερθέντες λόγους να βρίσκεται στην υψηλή κλάση του είδους του ως μπουφάν. 

Αποκτήστε το τώρα και εσείς στο κατάστημα μας Filindra και εξοπλιστείτε με αυτόν το τρόπο ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τον απρόβλεπτο καιρό.