ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Η λέξη στολή προέρχεται από το αρχαίο ρήμα «στέλλω» που σημαίνει ντύνω-ενδύω-εξοπλίζω. Παράγωγο είναι και το ρήμα «στολίζω» το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα τη σημασία του. Η στολή στη σημερινή της έννοια υποδηλώνει ένα σύνολο ενδυμάτων με χαρακτήρα εμβλήματος το οποίο φέρουν συγκεκριμένες ομάδες ως διάκριση. Η στολή χρησιμεύει ώστε να διακρίνονται μεταξύ τους τα μέλη ιδίων ομάδων αλλά και να διακρίνονται από τρίτα άτομα. 

Read more

ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ….από το 1936 δίπλα σας!

Η εταιρεία ΦΙΛΗΝΤΡΑ σας παρέχει υψηλής ποιότητας στολές Πολεμικού Ναυτικού εδώ και 80 χρόνια. Οι τιμές μας στις στολές Πολεμικού Ναυτικού είναι οι καλύτερες της αγοράς και πλέον διαθέτουμε υπέρ-σύγχρονο e-shop μέσα από το οποίο μπορείτε άνετα να περιηγηθείτε σε όλα μας τα είδη και διαλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος 1, 185 35 Πειραιάς Αττικής, παρέχουμε πλήρη ένδυση στις στολές Πολεμικού Ναυτικού και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά σε ό, τι χρειαστείτε.

Read more

Άρβυλα Bates

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα σε κάθε κομμάτι των υποδημάτων: οι επιδόσεις, η αντοχή, και το σωστό ταίριασμα με το πόδι μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να τα υπολογίζετε τριπλά όσον αφορά στις μπότες. Τα πόδια μας μπορούν να υποστούν πολλές εμπειρίες που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως βάναυσες και βαδίζοντας να υποστούμε ποικίλους τραυματισμούς. Κατάλληλη υποστήριξη, τραχιά υλικά που αναπνέουν, και μια ανθεκτική σόλα μπορεί να είναι ουσιαστικής σημασίας για εσάς. Από το 1885, η εταιρεία Bates προσφέρει κορυφαία παροχή αυτού του είδους υποδημάτων για το ένστολο προσωπικό.

Read more

PENTAGON FLYING JACKET

 To Pentagon Flying Jacket είναι ένα άπο τα δημοφιλέστερα μπουφάν της Pentagon. Το συγκεκρίμενο μπουφάν είναι εύρεως διαδεδομένο και χρησιμοποιείται από πιλότους, στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας, λόγω τις τρομερής ποιότητας καθώς και βολικότητας που προσφέρει ως μπουφάν. Το εσωτερικό του Pentagon Flying Jacket είναι από Nylon με επένδυση από υαλομβάμβακα, καθιστώντας έτσι το μπουφάν να μπορεί να φορεθεί σε ανάλογες χαμηλές θερμοκρασίες. Το εξωτερικό του είναι 100% Nylon προστατεύοντας έτσι και όποιον το φοράει, από το κρύο και τους ανέμους. Το Pentagon Flying Jacket είναι ποιο προηγμένο από το ποηγούμενο μοντέλό της Pentagon και σχεδιαστικά καθώς προσφέρει μοναδικές καινοτομίες ως μπουφάν. Οι δύο μεγάλες τσέπες στη μέση και το τσεπάκι στο μπράτσο προσφέρουν έναν αρεστό και παράλληλα ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο σε όποιον το φοράει και ο αναδιπλώμενος γιακάς προστατεύει τον λαιμό από το κρύο. Με λάστιχο στα μανίκια και στη μέση καθιστά το Pentagon Flying Jacket ως ένα άνετο μπουφάν.

Read more

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Το ανάλογο ντύσιμο για την ιστιοπλοΐα είναι και η προτεραιότητα στους ιστιοπλόους. Ποικίλια σε καιρικές συνθήκες που πρέπει κανείς να προβλέψει και το ανάλογο ντύσιμο. Η θερμοκρασία είναι απρόβλεπτη και δεν καθιστά εύκολα πολλές φορές τα θαλάσσια ταξίδια αν δεν έχεις την απαραίτητη ένδυση. Η χαμηλή θερμοκρασία, οι βοριάδες, οι Νοτιάδες, η υγρασία, οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν όσο και την θάλασσα τόσο και τον ιστιοπλόο.

Read more